Τέλη κυκλοφορίας 2021: Η αναπόφευκτη αλλά «μη ανακοινώσιμη» παράταση

Για πρώτη φορά με την ανάρτηση τους είναι ορατή η ανακοίνωση για παράταση στα τέλη κυκλοφορίας 2021 και την πληρωμή τους. Χθές αναρτήθηκαν στο TAXISnet και οι υπόχρεοι μπορούν να προχωρήσουν σε εκτύπωση τους

Τα τέλη κυκλοφορίας 2021 μπορούν να βρουν από χθες το απόγευμα στο Taxisnet οι ιδιοκτήτες οχημάτων. Το φετινό ειδοποιητήριο για τα τέλη, περιλαμβάνει και έναν QR Code για εύκολη πληρωμή.

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να δοθεί παράταση στην πληρωμή των τελών κυκλοφορίας λόγω των νέων δεδομένων που έχει δημιουργήσει το δεύτερο καθολικό lockdown.

Η παράταση στα τέλη κυκλοφορίας 2021 είναι πιο νωρίς ορατή από ποτέ, λόγω της πανδημίας κα την εξελισσόμενη παύση της οικονομίας λόγω της καραντίνας. Κανείς όμως από το οικονομικό επιτελείο δεν θα μίλαγε με την ανάρτηση τους στο σύστημα της ΑΑΔΕ για παράταση. Ο λόγος ένας, διότι θα σταματήσουν οι υπόχρεοι που δεν πληρώνουν την τελευταία στιγμή. Το σίγουρο είναι ότι θα υπάρξει μικρή παράταση για μετά τις 31/12/2020 αφού η εξέλιξη και η διάρκεια της καραντίνας φαίνεται να μην αφήνει περιθώριο στο οικονομικό επιτελείο.

https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/oikonomia/320388/teli-kykloforias-2021-i-anapofefkti-alla-mi-anakoinosimi-paratasi?m

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *