Καστοριά: Εκατοντάδες κόσμου στην πρεμιέρα της ταινίας «Man of God» στον κινηματογράφο ΟΛΥΜΠΙΟΝ

Και ενώ όλα έδειχναν πως η πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης ταινίας «Man Of God» -Ο Άνθρωπος του Θεού– όδευε προς αναβολή λόγω καιρικών συνθηκών, εντούτοις και κόντρα σε όλες τις προγνώσεις και τις συνθήκες που επικρατούσαν μέχρι και αργά το απόγευμα, η προβολή της ταινίας πραγματοποιήθηκε κανονικά το βράδυ της Πέμπτης 26 Αυγούστου, με την παρουσία εκατοντάδες κόσμου, αφού το σκηνικό του καιρού άλλαξε εντελώς!

Με βαθιά συγκίνηση, το πολυπληθές κοινό, παρακαλούθησε την πρεμιέρα της ταινίας «Man Of God» με τον σπουδαίο ηθοποιό Άρη Σερβετάλη, να αποδίδει αριστοτεχνικά τον ρόλο του Αγίου Νεκταρίου και τα όσα υπέμεινε στην δύσκολη ζωή του, με τις συκοφαντίες και τους διωγμούς μέχρι και την τελευταία του αναπνοή!

Η ταινία κέρδισε τις εντυπώσεις του κοινού, καθώς μέσα από την συχνή εναλλαγή σκηνών, αφού η ζωή του Αγίου μοιράστηκε σε πολλούς τόπους, κυρίως όμως σε Αίγυπτο, Αθήνα, Εύβοια και φυσικά στο τελευταίο του καταφύγιο την Αίγινα, μπόρσε να θαυμάσει την υπομονή με την οποία ο Άγιος υπέμεινε τις τρομερές εις βάρος του συκοφαντίες, την γνήσια πίστη του και το άδολο ενδιαφέρον του για κάθε συνάνθρωπο του, ανεξαρτήτως θρησκεύματος και καταγωγής!

Η πλέον ανατριχιαστική σκηνή, έρχεται λίγο πριν το τέλος της ταινίας με τον διεθνούς φήμη αμερικανό ηθοποιό Μίκι Ρουρκ, για την οποία δεν θα σας μεταφέρουμε το παραμικρό στοιχείο, παρά μόνο θα σας αφήσουμε να την απολεύσετε, αν είστε από τους τυχερούς που θα την παρακολουθήσουν! Η ζωή του σύγχρονου Αγίου Νεκταρίου μεταφέρθηκε στη μεγάθη οθόνη με τεράστια επιτυχία και μεγάλο σεβασμό στο έργο και την προσωπικότητα του, από την σκηνοθέτη Γέλενα Πόποβιτς.

Η ταινία θα προβάλεται στο θερινό Κινηματογράφο ΟΛΥΜΠΙΟΝ στη θέση Πέτρα στην Καστοριά, μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου, αν και υπάρχει περίπτωση παράτασης λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *