Άργος Ορεστικό: Κίνηση γεμάτη ανθρωπιά από τον Παναγιώτη Μήλιο για 40 παιδιά!

0

Σε περιίπου 10 ημέρες, θα χτυπήσει το πρώτο κουδούνι για την νέα σχολική χρονιά, όπου εκατοντάδες μαθητές και στην πόλη του Άργους Ορεστικού, θα επιστρέψουν στα θρανία!

‘Ενας χρόνος έχει περάσει περίπου, από την ημέρα που η τοπική επιχείρηση στο Άργος Ορεστικο (βιβλιοπωλείο, χαρτικά, φωτοαντίγραφα, σχολικά κ.α) πέρασε στον Παναγιώτη Μήλιο από τον πατέρα του Βασίλη Μήλιο που κατείχε τα ηνία για 30 χρόνια!

Ο Παναγιώτης Μήλιος, νέος άνθρωπος στην ηλικία αλλά και στην επιχειρημάτικοτητα, δίνει σαφή δείγματα γραφής, από τον εξαίρετο χαρκατήρα που διαθέτει και που έχει διαμορφώσει από το οικογενειακό του περιβάλλον, την σχολική και την ακαδημαϊκη του πορεία, αλλά και τις πνευματικές διδαχές που έχει αποκτήσει, στις συναναστροφές του με πνευματικούς ανθρώπους στην πορεία αναζήτησης προς το Θεό!

Με αυτόν τον ξεχωριστό χρακτήρια, ο νέος ιδιοκτήτης της επιχειρήσης «Βιβλιοπωλείο Μήλιος» προχώρησε τις προηγούμενες μέρες, στην δωρεά 40 σχολικών τσαντών για ισσάριθμα παιδιά κάθε ηλικίας, που οι οικογένειες τους αντιμετωπίζουν διάφορες δυσκολίες και οικονομικά προβλήματα, ως αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης αλλά και των δεινών που έχει προκαλέσει η πανδημία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, οι 40 σχολικές τσάντες, παραδόθηκαν στις δύο ενορίες του Άργους Ορεστικού, της Αγίας Παρασκευής και του Αγίου Νεκταρίου (από 20 τσάντες στην κάθε ενορία). Οι Ιερείς προϊστάμενοι των ενορίων, ο Πατέρας Λεωνίδας Μπάρδος από την Αγία Παρασκευή και ο Πατέρας Πασχάλης Μουτζίκης από τον Άγιο Νεκτάριο, θα προχωρήσουν στην διανομή των σχολικών τσαντών, που προσέφερε ο Παναγιώτης Μήλιος, με διακριτικότητα, προς τις οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα και διαθέτουν παιδιά που πρέπει να προμηθευτούν όλα τα απαραίτητα για την νέα σχολική χρονιά!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *