Χαμός την νύχτα στην Καστοριά: Προσαγωγές, πρόστιμα και συλλήψεις για παραβίαση των μέτρων!

0

Περίπου 12 νεαρά άτομα, προσήχθησαν το βράδυ του Σαββάτο προς ξημερώματα της Κυριακής, από την Αστυνομία στην Καστοριά, τα οποία ήταν συγκεντρωμένα στην περιοχή του Αϊ Σωτήρα, στην παραλίμνια περιοχή, κοντά στον Ναυτικό Όμιλο.

Ένας μικρός χαμός επιτκράτησε κατά τις νυχτερινές ώρες, από ομάδα νεαρών ατόμων στην Καστοριά, τα οποία παραβίασαν την απαγόρευση της νυχτερινής κυκλοφορίας, η οποία ισχύει κάθε βράδυ από την περασμένη Παρασκευή, οπότε και στην περιοχή κηρύχθηκε εκ νέου μίνι lockdown. Τα εν λόγω νεαρά άτομα, περίπου 12 στον αριθμό, ήταν συγκεντρωμένα στην περιοχή του Αϊ Σωτήρα, στην παραλίμνια περιοχή, λίγο πιο κάτω από τον Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς.

Τα άτομα, τα οποία σύμφωνα με τα μέτρα που ισχύουν, έπρεπε πριν τη 1.00 τα ξημερώματα να βρίσκονται στο σπίτι τους. Εκείνα όμως ήταν συγκεντρωμένα στην προαναφερθείσα περιοχή, με αποτέλεσμα να επέμβει η Αστυνομία και να προβεί στην προσαγωγή περίπου 12 άτομα νεαρής ηλικίας. Σε όλα τα άτομα επιβλήθηκε πρόστιμο για την παραβίαση των μέτρων, ενώ για ένα άτομο η προσαγωγή μετατράπηκε σε σύλληψη!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληρφορίες του ditikostipos.gr έχει δοθεί εντολή για μηδενική ανοχή σε φαινόμενα παραβίασης των μέτρων, ώστε αυτά να τηρηθούν επ ακριβώς και να επανέλθει πάλι η ΠΕ Καστοριάς σε κανονικούς ρυθμούς, χωρίς επιπλέον περιοριστικά μέτρα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *