Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι κατηγορούμενοι για τον ξυλοδαρμό 50χρονου στην Καστοριά

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν οι τρεις κατηγορούμενοι για την υπόθεση ξυλοδαρμού 50χρονου πολίτη σε bar-club της οδού Ερμού στην Καστοριά.

Η διαδικασία της ανάκρισης θα συνεχιστεί και όταν ολοκληρωθεί με καταθέσεις τόσο του παθόντος όταν αυτό καταστεί δυνατό, όσο και των υπολοίπων μαρτύρων θα οδηγηθεί σε τακτική δικάσιμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έξω από τα δικαστήρια βρέθηκαν μέλη του συνδέσμου ΠΑΟΚ Καστοριάς που περίμεναν τους κατηγορουμένους φίλους τους δύο από τους οποίους τουλάχιστον, είναι ασκούμενοι πολεμικών τεχνών .

Άλλη πληροφορία αναφέρει πως, στο πλαίσιο της ανακριτικής διαδικασίας κλήθηκε να καταθέσει και ο υπεύθυνος του καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος για το συμβάν, αλλά και για κάτι άλλο που ακούγεται, ότι δηλαδή οι δύο από τους τρεις δράστες βρίσκονταν στο μαγαζί ενώ ήταν ανεμβολίαστοι.

Εξοργισμένοι από την άλλη πλευρά, οι συγγενείς του παθόντος δηλώνουν ότι θα εξαντλήσουν κάθε νομική δυνατότητα για να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι του σοβαρού τραυματισμού του ανθρώπου τους.

oladeka

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *