Φουλ οι δημοφιλείς προορισμοί για την Καθαρά Δευτέρα – Στο 92% η Καστοριά

0

Αυξημένες οι προ-κρατήσεις για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας στους δημοφιλείς χειμερινούς και καρναβαλικούς προορισμούς για ακίνητα βραχυχρόνιας μίσθωσης. Πώς διαμορφώνονται οι τιμές.

Σχεδόν 100% πληρότητα καταγράφεται ήδη στις προ-κρατήσεις για αυτοτελή κατοικίες/διαμερίσματα το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας (5/3-7/3) στους δημοφιλείς προορισμούς της χώρας. Αράχωβα, Καλάβρυτα, Καπερνήσι, Ιωάννινα, Καστοριά και Μακρυνίτσα κατέχουν τα πρωτεία στην προτίμηση των εκδρομέων για το τριήμερο.

Ειδικότερα, όπως σημειώνει ο Πρόεδρος Πανελλαδικού Δικτύου E-Real Estates, Θεμιστοκλής Μπάκας, από τα μέσα του Ιανουαρίου, τα δεδομένα για τις προκρατήσεις ήταν αισιόδοξα καταγράφοντας ποσοστά άνω του 60%, φθάνοντας στο σήμερα οι προκρατήσεις κυμαίνονται άνω του 80%, ενώ όσο θα πλησιάζουμε στο τριήμερο θα κορυφωθούν και θα αγγίξουν ακόμη και το 100%.

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟ-ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ
ΑΡΑΧΩΒΑ 92%
ΜΕΤΣΟΒΟ 80%
ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ 97%
ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ 92%
ΒΥΤΙΝΑ 80%
ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ 100%
ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑ 94%
ΠΟΡΤΑΡΙΑ 73%
ΙΩΑΝΝΙΝΑ 92%
ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ 87%
ΚΑΣΤΟΡΙΑ 92%
ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ 88%
ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ 80%

Σύμφωνα με τις ιστοσελίδες βραχυχρόνιας μίσθωσης, στο κέντρο της Αράχωβας στα μέσα του Ιανουαρίου η διαθεσιμότητα καταγραφόταν σε μόλις 28 ακίνητα και στην ευρύτερη περιοχή άγγιζαν τα 69. Πλέον, η διαθεσιμότητα περιορίζεται στα 12 ακίνητα με το κόστος να κυμαίνεται από 376€ έως και 700€. Το ανώτερο κόστος αφορά ακίνητο με 3 Υ/Δ και 2 μπάνια, το κόστος για 2 διανυκτερεύσεις.

Παράλληλα, τα Τρίκαλα Κορινθίας, μια περιοχή που πρωταγωνίστησε τις ημέρες των εορτών (Χριστούγεννα & Πρωτοχρονιά), στα μέσα του Ιανουαρίου η διαθεσιμότητα ήταν μόλις 10 κατοικιών με το κόστος για 2 διανυκτερεύσεις να κυμαινόταν από 340€ έως 385€ για κατοικίες 60τμ-80τμ. Τη δεδομένη χρονική στιγμή, η διαθεσιμότητα είναι μόλις 3 ακινήτων με το κόστος στέγασης για 2 διανυκτερεύσεις να κυμαίνεται από 470€ έως 846€. Η ανώτερη τιμή αφορά αυτοτελές chalet με 3Υ/Δ κατάλληλο όπου μπορούν να φιλοξενηθούν 6 άτομα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *