ΣΥΡΙΖΑ για το «Καγιέν Γεωργιάδη»: «Δουλεύουν» κι από πάνω τους πολίτες

Το γραφείο Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπενθυμίζει πως περισσότερες από 18 χώρες της ΕΕ, με τελευταίες την Ιρλανδία, την Κύπρο και την Πορτογαλία, μείωσαν τον ΕΦΚ για όσο διαρκεί η κρίση και συγκρατούν τις τιμές των καυσίμων

Την αναφορά του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, στο «Ενώπιος Ενωπίω» του ΑΝΤ1, πως «η κυβέρνηση δεν μειώνει τον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης στα καύσιμα γιατί θα ευνοηθούν όσοι έχουν Καγιέν», σχολιάζουν στον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Το γραφείο Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπενθυμίζει πως περισσότερες από 18 χώρες της ΕΕ, με τελευταίες την Ιρλανδία, την Κύπρο και την Πορτογαλία, μείωσαν τον ΕΦΚ για όσο διαρκεί η κρίση και συγκρατούν τις τιμές των καυσίμων.

«Στην Ελλάδα του κ. Μητσοτάκη, με τη βενζίνη πάνω από τα δύο ευρώ και το πετρέλαιο θέρμανσης στο 1,7 ευρώ το λίτρο, ο κ. Γεωργιάδης ισχυρίζεται πως δεν μειώνουν τον ΕΦΚ στα καύσιμα γιατί θα ευνοηθούν όσοι έχουν Καγιέν. Κι ο κ. Σκρέκας ότι η μείωση του ΕΦΚ δεν θα λύσει το πρόβλημα ακρίβειας στα καύσιμα, αλλά στο ερώτημα γιατί η Κύπρος έχει φθηνότερα απαντά γιατί έχει λιγότερους φόρους», σημειώνουν στην Κουμουνδούρου.

CNN

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *