Οι αγρότες στο «μπλόκο» στο Σύνταγμα: Ξεκίνησε το μαζικό συλλαλητήριο με τα τρακτέρ – Κόρνες, συνθήματα, καπνογόνα έξω από τη Βουλή

0

Δεκάδες τρακτέρ σε παράταξη μπροστά στη Βουλή, την ώρα που ξεκινά το μαζικό συλλαλητήριο με εκατοντάδες αγρότες να έχουν συγκεντρωθεί απ’ όλη την Ελλάδα στο Σύνταγμα.

Στο Σύνταγμα βρίσκονται οι φοιτητές και οι οδηγοί ταξί, για να συμμετάσχουν στο μεγάλο συλλαλητήριο στο πλευρό των αγροτών.

Σε πάνω από 200 υπολογίζονται τα τρακτέρ που βρίσκονται στο Σύνταγμα για το αγροτικό συλλαλητήριο, αριθμός μεγαλύτερος απ’ τον αναμενόμενο.

Στο συλλαλητήριο των αγροτών στο Σύνταγμα βρίσκεται και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης.

Ο Στέφανος Κασσελάκης έφτασε στο Σύνταγμα λίγο πριν τις 18:00 και συνομίλησε με αγρότες που βρίσκονται στο σημείο ενώ μπήκε και κάθισε μέσα σε τρακτέρ.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τους αγρότες ενώ πολύς κόσμος ήθελε ήθελε να φωτογραφηθεί μαζί του.

«Οι καταναλωτές αγκομαχούν να επιβιώσουν. Υπάρχει καρτέλ στη μέση. Οι μεσάζοντες. Τα ολιγοπώλια. Να επέμβει το κράτος άμεσα. Να καταργηθεί ο φόρος στο αγροτικό πετρέλαιο μόνιμα. Να υπάρχει πλαφόν στο αγροτικό ρεύμα. Και ρύθμιση χρεών».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *