Φθάνουν στην Αθήνα οι αγρότες – Στις 18:30 το συλλαλητήριο στο Σύνταγμα

0
Δεν μπορούμε να δώσουμε περισσότερα ξεκαθάρισε ο πρωθυπουργός – Έφτασαν ήδη οι αγρότες από την Κρήτη – Πληροφορίες για 130-150 τρακτέρ στην Αθήνα – Στις 18:30 το συλλαλητήριο στο Σύνταγμα

Λίγο μετά τις οκτώ το πρωί αναμένεται να ξεκινήσει το κομβόι των αγροτών με τα τρακτέρ από το Κάστρο Βοιωτίας, όπου διανυκτέρευσαν χθες, ενώ ταυτόχρονα λεωφορεία με αγρότες από Πελοπόννησο (θα συναντηθούν στα Μέγαρα), την Κρήτη και άλλες περιοχές της χώρας έχουν ξεκινήσει την πορεία με ΙΧ, αγροτικά και λεωφορεία προς την πρωτεύουσα.

Οι αγρότες, οι οποίοι μιλούν για «τριψήφιο αριθμό» τρακτέρ που κατεβαίνουν στην Αθήνα (κατά πληροφορίες αναμένονται περί τα 130-150), σχεδιάζουν να διανυκτερεύσουν απόψε στην πρωτεύουσα και αύριο το πρωί να πάρουν το δρόμο της επιστροφής. Στο μεταξύ ο πρωθυπουργός, χθες, αναφερόμενος στο σημερινό αγροτικό συλλαλητήριο, τόνισε ότι τέτοιες κινητοποιήσεις δίνουν και σε εκείνον μέσο πίεσης προς τις Βρυξέλλες.

Νωρίς το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά έφτασαν αγρότες από την Κρήτη για να λάβουν μέρος στο απογευματινό συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας.

Fωτογραφίες από το Κάστρο Βοιωτίας όπου έχουν συγκεντρωθεί τα τρακτέρ από Θεσσαλία και Στερεά Ελλάδα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *