Καστοριά – Ντύθηκε καλόγερος και επιχείρησε να εξαπατήσει γυναίκα στην Χλόη

Καστοριά – Ντύθηκε καλόγερος και επιχείρησε να εξαπατήσει γυναίκα στην Χλόη

Ένα παράξενο και ανησυχητικό περιστατικό σημειώθηκε πριν λίγες μέρες σε απομακρυσμένη διπλοκατοικία λίγο μετά την Χλόη Καστοριάς. Άνδρας μεταμφιεσμένος σε καλόγερο, προσπάθησε να εξαπατήσει μια γυναίκα ζητώντας φιλοξενία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του mpetskas.com, o δράστης χτύπησε το κουδούνι του σπιτιού και όταν η ιδιοκτήτρια απάντησε, της είπε ότι ήταν κουρασμένος επειδή περπατούσε για ώρες και είχε χαθεί. Παρουσιάστηκε ως καλόγερος και ζήτησε αν μπορούσε να τον φιλοξενήσει για το βράδυ ή τουλάχιστον για λίγες ώρες. Η κυρία, αν και σάστισε από την παράξενη επίσκεψη, αρνήθηκε ευγενικά.

Προσπάθησε να μείνει ψύχραιμη και να μην δείξει ότι τον κατάλαβε, λέγοντάς του να χτυπήσει το κουδούνι του πατέρα της, ο οποίος έμενε στο διπλανό σπίτι, μήπως εκείνος μπορούσε να τον φιλοξενήσει. Ο υποτιθέμενος καλόγερος, όταν κατάλαβε ότι είχαν αρχίσει να τον υποπτεύονται, αποχώρησε γρήγορα από το σημείο.

Η γυναίκα κάλεσε αμέσως την αστυνομία, η οποία ανταποκρίθηκε γρήγορα, όμως ο άνδρας είχε ήδη εξαφανιστεί. Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων, λίγο πιο κάτω από το σπίτι, τον απατεώνα περίμεναν Ρομά συνεργοί του μέσα σε αυτοκίνητο και μαζί έφυγαν από την περιοχή.

Tags

Categories

Tags

Δεν υπάρχει ακόμα περιεχόμενο για εμφάνιση εδώ.