Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή ο 24χρονος που έφυγε χωρίς να πληρώσει σε βενζινάδικο τραυματίζοντας υπάλληλο

Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή ο 24χρονος που έφυγε χωρίς να πληρώσει σε βενζινάδικο τραυματίζοντας υπάλληλο

Στη φυλακή μεταφέρθηκε ο 24χρονος που κατηγορείται ότι γέμισε με καύσιμα το αυτοκίνητό του σε βενζινάδικο της Θεσσαλονίκης και έφυγε χωρίς να πληρώσει, με αποτέλεσμα να παρασύρει και τραυματίσει τον υπάλληλο του πρατηρίου.

Να σημειωθεί ότι κατηγορούμενος στην απολογία του είπε ότι έφυγε διότι δεν είχε αρκετά χρήματα πάνω του και δεν αντιλήφθηκε ότι έσερνε με το όχημά του τον υπάλληλο.

“Τον αντιλήφθηκα όταν βγήκα στο δρόμο και τότε πανικοβλήθηκα, προσπαθώντας να σταματήσω το αυτοκίνητο”, τόνισε κατά πληροφορίες, ζητώντας συγγνώμη για την πράξη του.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο 24χρονος άνδρας πήγε με το αυτοκίνητό του σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην περιοχή των Διαβατών, όπου μετά τον ανεφοδιασμό του οχήματος με καύσιμα αξίας 25 ευρώ αποχώρησε χωρίς να πληρώσει.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο, o υπάλληλος του πρατηρίου στην προσπάθειά του να σταματήσει τον δράστη, πιάστηκε από το αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι και τα χέρια και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Παπανικολάου από όπου τελικά πήρε εξιτήριο.

Tags

Categories

Tags

Δεν υπάρχει ακόμα περιεχόμενο για εμφάνιση εδώ.