Ελλάδα: Tο Starlink απογειώνεται με φθηνότερο οικιακό πακέτο και ταχύτητες ως 100Mbps

Ελλάδα: Tο Starlink απογειώνεται με φθηνότερο οικιακό πακέτο και ταχύτητες ως 100Mbps

Το Starlink φαίνεται να ετοιμάζει ένα νέο φθηνότερο πακέτο για τους οικιακούς χρήστες της υπηρεσίας, στέλνοντας ήδη ειδοποιήσεις σε πολλούς χρήστες για αλλαγή στους όρους. Ωστόσο αν κάποιος επισκεφθεί τη σελίδα των όρων θα διαπιστώσει την ύπαρξη ενός νέου πακέτου που το χαρακτηρίζει ως LITE το Starlink.  Δηλαδή μικρότερες ταχύτητες ως 100Mbps και φυσικά θα είναι σε μικρότερη τιμή, ας ελπίσουμε μέχρι 20 ευρώ – 30 ευρώ σύμφωνα με τις πληροφορίες μας.

Οι ταχύτητες που θα προσφέρει:

  • 30-100Mbps download
  • 5-25Mbps upload

Πρόγραμμα υπηρεσιών «Για οικιακή χρήση Lite». Το πρόγραμμα υπηρεσιών «Για οικιακή χρήση Lite» εκχωρεί απεριόριστη ποσότητα δεδομένων «Για οικιακή χρήση» χωρίς προτεραιότητα, κάθε μήνα στους πελάτες. Τα δεδομένα χωρίς προτεραιότητα που εκχωρούνται στους χρήστες είναι πάντα χωρίς προτεραιότητα σε σύγκριση με άλλα προγράμματα υπηρεσιών σταθερής τοποθεσίας της Starlink, με αποτέλεσμα υποβαθμισμένη υπηρεσία και χαμηλότερες ταχύτητες σε περιοχές με μεγάλη επισκεψιμότητα και κατά τις ώρες αιχμής. Οι χρήστες της υπηρεσίας «Για οικιακή χρήση Lite» μπορούν να κάνουν αναβάθμιση στο πρόγραμμα «Για οικιακή χρήση» ή σε Προγράμματα υπηρεσιών με προτεραιότητα. Το πρόγραμμα υπηρεσιών «Για οικιακή χρήση Lite» έχει σχεδιαστεί για προσωπική, οικογενειακή ή οικιακή χρήση. Ανατρέξτε στις Προδιαγραφές του Starlink για λεπτομέρειες σχετικά με την αναμενόμενη απόδοση ανά πρόγραμμα υπηρεσιών. Δεν είναι δυνατή η παύση ενεργοποίησης της υπηρεσίας και της σχετικής χρέωσης. 

Η Starlink επιδιώκει να διανέμει δεδομένα για οικιακή χρήση χωρίς προτεραιότητα στους χρήστες της με δίκαιο και ισότιμο τρόπο. Οι πελάτες του προγράμματος υπηρεσιών «Για οικιακή χρήση Lite» με ανάγκες υψηλού εύρους ζώνης θα πρέπει να εξετάσουν το ενδεχόμενο αναβάθμισης σε άλλο πρόγραμμα υπηρεσιών. Δείτε τους Όρους παροχής υπηρεσιών και τις Συχνές ερωτήσεις για περισσότερες πληροφορίες. Το πρόγραμμα υπηρεσιών «Για οικιακή χρήση Lite» δεν επιτρέπεται για επαγγελματική ή εταιρική χρήση. Εάν τα πρότυπα εύρους ζώνης υπερβαίνουν σταθερά τα όρια που εκχωρούνται σε έναν χρήστη του τυπικού προγράμματος οικιακής χρήσης, η Starlink μπορεί να λάβει μέτρα διαχείρισης του δικτύου, όπως είναι η προσωρινή μείωση των ταχυτήτων του πελάτη, για την πρόληψη ή τον μετριασμό της συμφόρησης των υπηρεσιών.

Στη σελίδα παραγγελίας προς το παρόν δεν έχει ανέβει το νέο πρόγραμμα, επομένως λίγη υπομονή ακόμη. 

Tags

Categories

Tags

Δεν υπάρχει ακόμα περιεχόμενο για εμφάνιση εδώ.