Καστοριά – Μηχανάκι παρέσυρε γυναίκα σε διάβαση πεζών

Καστοριά – Μηχανάκι παρέσυρε γυναίκα σε διάβαση πεζών

Ένα τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε χθες, Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου, όταν ένας οδηγός μηχανής παρέσυρε μια γυναίκα σε διάβαση πεζών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του mpetskas.com, το τροχαίο συνέβη λίγο μετά της 9:00 το πρωί της Κυριακής έξω από το κλειστό γυμναστήριο, όταν ο οδηγός της μηχανής κινούμενος με κατεύθυνση από Χλόη προς Καστοριά, δεν πρόσεξε την πεζή που διέσχιζε τη διάβαση εκείνη τη στιγμή. Παρά την προσπάθειά του να την αποφύγει την τελευταία στιγμή, δεν κατάφερε να αποτρέψει τη σύγκρουση και έπεσε πάνω της, ρίχνοντάς την στο οδόστρωμα.

Άμεσα, αρκετοί περαστικοί που βρέθηκαν στο σημείο έσπευσαν να βοηθήσουν τη σαστισμένη γυναίκα, η οποία τραυματίστηκε από την πτώση. Λίγα λεπτά αργότερα, έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε την τραυματισμένη γυναίκα στο νοσοκομείο της Καστοριάς για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και φροντίδα.

Η γυναίκα παρέμεινε στο νοσοκομείο για 24 ώρες υπό παρακολούθηση. Ευτυχώς, τα τραύματά της περιορίστηκαν σε μώλωπες σε όλο της το σώμα και δεν υπήρξαν σοβαρότερες επιπλοκές.

Tο περιστατικό αναδεικνύει για άλλη μια φορά την ανάγκη να τηρούνται οι κανόνες οδικής κυκλοφορίας. Οι οδηγοί πρέπει να σέβονται τους πεζούς, ιδιαίτερα όταν αυτοί διασχίζουν τις διαβάσεις, ώστε να αποφεύγονται τέτοια επικίνδυνα περιστατικά.

Tags

Categories

Tags

Δεν υπάρχει ακόμα περιεχόμενο για εμφάνιση εδώ.