Ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία στη λίμνη της Καστοριάς, η Β’ Φάση του 90ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας (φωτογραφίες)

Ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία στη λίμνη της Καστοριάς, η Β’ Φάση του 90ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας (φωτογραφίες)

Με πρωταθλητή και πολυνίκη τον Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων, ολοκληρώθηκε πριν από λίγο το 90ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας, η Β’ Φάση του οποίου πραγματοποιήθηκε αυτό το  Σαββατοκύριακο στη λίμνη της Καστοριάς.

Στη Β’ φάση συμμετείχαν οι  κατηγορίες παίδων – κορασίδων και έλαβαν μέρος 28 σωματεία από όλη την Ελλάδα με 310 αθλητές και αθλήτριες.

Σε δηλώσεις του στο fonikastorias.gr ο πρόεδρος της ΕΚΟΦΝΣ Ιωάννης Βράμπας τόνισε: “90ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας, είναι η Β’ φάση, στην αγαπημένη Καστοριά. Εμείς στην κωπηλατική οικογένεια την Καστοριά την αγαπάμε πολύ γιατί είναι μια κωπηλατική πόλη και είμαστε χαρούμενοι πάντα, όταν διοργανώνει αγώνες.

Οι αγώνες πηγαίνουν εξαιρετικά, είναι μια πάρα πολύ καλή διοργάνωση και γι’ αυτό τον λόγο θέλω να ευχαριστήσω όλες τις τοπικές αρχές, τον Δήμο Καστοριάς, την Π.Ε. Καστοριάς και όλους όσοι βοήθησαν γι’ αυτή την εξαιρετική διοργάνωση. Ο καιρός μας βοηθάει πάρα πολύ και οι συνθήκες είναι ιδανικές”.

Τα βλέμματα όλων τώρα στρέφονται στο Παρίσι όπου την Παρασκευή 26 Ιουλίου ξεκινούν οι Ολυμπιακοί αγώνες. Στο άθλημα της κωπηλασίας συμμετέχουν τέσσερα ελληνικά πληρώματα για τα οποία ο κ. Βράμπας, εμφανίστηκε αισιόδοξος  λέγοντας ότι έχουν αρκετές ελπίδες για την κατάκτηση μεταλλίων.

fonikastorias.gr  Σ.Ι – Ε.Ψ.

Tags

Categories

Tags

Δεν υπάρχει ακόμα περιεχόμενο για εμφάνιση εδώ.