Ασύλληπτη τραγωδία στη Μεσσηνία με τέσσερις νεκρούς: Βρέφος και 12χρονο κορίτσι ανάμεσα στα θύματα

Αδιανόητη η τραγωδία που σημειώθηκε στην Εθνική Οδό Πύργου-Κυπαρισσίας, στη Μεσσηνία, στο φρικτό τροχαίο που στοίχισε τη ζωή σε τέσσερις ανθρώπους, ανάμεσά τους δύο παιδιά.

Σύμφωνα με το Ilialive.gr, νταλίκα εξετράπη της πορείας της και ανετράπη, παρασύρωντας ακόμα δύο οχήματα. «Ανασύραμε έξι άτομα εκ των οποίων τέσσερις νεκροί» είπε στην κάμερα ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, μία νταλίκα, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες εξετράπη της πορείας της, «δίπλωσε» στα δύο και έπεσε πάνω σε τρία ΙΧ που διέρχονταν εκείνη την ώρα από το αντίθετο ρεύμα.

Η νταλίκα χτύπησε διαδοχικά τα αυτοκίνητα και κατέληξε να καταπλακώσει και να συνθλίψει ένα εξ αυτών.

Όπως μεταδίδει το messinialive, από το όχημα που καταπλακώθηκε από την νταλίκα επέβαινε μία τετραμελής οικογένεια. Από τη σύγκρουση σκοτώθηκαν ο πατέρας και το 11 μηνών βρέφος της οικογένειας, ενώ διασώθηκαν και μεταφέρθηκαν με τραύματα στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, η 38χρονη μητέρα και το άλλο παιδί της οικογένειας ηλικίας 4 ετών, όπου και νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Πέντε τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Κυπαρισσίας σε σοβαρή κατάσταση και ένας εξ’ αυτών κρίθηκε αναγκαίο να διασωληνωθεί και να μεταφερθεί στη συνέχεια στο νοσοκομείο της Καλαμάτας, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του.

Ένα παιδί που τραυματίστηκε μεταφέρεται Πάτρα στο Καρμαναδάνειο Νοσοκομείο Παίδων. Σύμφωνα με πληροφορίες είναι σχετικά καλά στην υγεία του και μεταφέρεται προληπτικά.

Το τροχαίο δυστύχημα σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, συνέβη στην γνωστή «στροφή της Ελαίας» όπου στο παρελθόν έχουν συμβεί πάρα πολλά τροχαία…

Μεγάλη κινητοποίηση

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα, πυροσβεστικά οχήματα και αστυνομικές δυνάμεις επιχειρώντας τον απεγκλωβισμό των θυμάτων, μεταξύ των οποίων και παιδιά.

Μετά από πολύωρες προσπάθειες, από το ένα Ι.Χ. απεγκλωβίστηκαν 2 νεκροί (πατέρας και ανήλικο παιδί) και από το άλλο Ι.Χ. 5 πολυτραυματίες. Επίσης από το 3ο όχημα απεγκλωβίστηκαν 2 νεκροί. Και τα τρία Ι.Χ. οχήματα σχεδόν διαλύθηκαν από την σφοδρότητα της σύγκρουσης.

You May Also Like

More From Author