Άργος Ορεστικό: Σοκαριστικό τροχαίο ατύχημα με τραυματισμούς στο κέντρο της πόλης – ΦΩΤΟ

Άργος Ορεστικό: Σοκαριστικό τροχαίο ατύχημα με τραυματισμούς στο κέντρο της πόλης – ΦΩΤΟ

Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμούς σημειώθηκε το ξημέρωμα του Σαββάτου 3 Αυγούστου 2024, περίπου στις 12:50 π.μ. στην οδό Κανοπούλου, έξω από το ζαχαροπλαστείο “Finale”, στο Άργος Ορεστικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ditikostipos.gr, το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε όταν ο οδηγός ενός ΙΧ επιβατικού που σύμφωνα με μαρτυρίες ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα, έχασε τον έλεγχο του οχήματος του, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί στον εξωτερικό τοίχο ενός γκαράζ που βρίσκεται στο σημείο.

Μάλιστα, στο αυτοκίνητο επέβαιναν συνολικά δύο άτομα τα οποία τραυματίστηκαν ελαφρά και απεγκλωβίστηκαν από μόνα τους από το όχημα και στην συνέχεια οδηγήθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Άμεσα στο σημείο έσπευσε δύναμη του Τοπικού Αστυνομικού τμήματος Άργους Ορεστικού για να ερευνήσει τα αίτια κάτω από τα οποία σημειώθηκε το τροχαίο ατύχημα.

Τέλος, στον συμβάν βρέθηκε και ένα όχημα του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Άργους Ορεστικού με δύο άτομα προσωπικό όπου ενήργησαν για τον καθαρισμό του οδοστρώματος.

Tags

Categories

Tags

Δεν υπάρχει ακόμα περιεχόμενο για εμφάνιση εδώ.